Αποκριάτικη Εκδήλωση 16-2-2014 (1)


ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Αποκριάτικος χορός του συλλόγου μας στο κέντρο διασκέδασης ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ με μέλη και φίλους και τους μουσικούς συγχωριανούς μας μουσικούς Ελένη Λεγάκη, Ειρήνη Μανωλά, Γιάννη Μανωλά, Βαγγέλη Κουκουλάρη.
Η συμμετοχή των μελών και φίλων του συλλόγου ήταν μεγάλη και το γλέντι που ξεκίνησε στις 2:00 το μεσημέρι, κράτησε έως τις 8:30 το βράδυ.




Την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν οι παιδιά του χορευτικού μας με το έθιμο των φουστανελάδων, βρακάδων και με τα κορίτσια ντυμένα με τις παραδοσιακές ενδυμασίες του συλλόγου. Φουστανελάδες χόρεψαν τις δύο νέες νύφες που βρέθηκαν στην εκδήλωση και πήραν το μαντήλι του γάμου τους, όπως ισχύει σύμφωνα με το έθιμο. Η παράσταση των φουστανελάδων έκλεισε με το καθιερωμένο "Ζήτω και των Κυνηδαριώτων. Ζήτω" και Ζήτω και των Μυκονιάτων. Ζήτω!!!!!!!!!"


Ακολούθησε γλέντι και χορός. Η πίστα ήταν συνεχώς ασφυκτικά γεμάτη και ο κόσμος αναγκάστηκε να χορεύει ακόμα και στους διαδρόμους ανάμεσα στα τραπέζια.
Από την εκδήλωση δεν έλειψαν και οι μοσκάροι, οι οποίοι όπως προβλέπει το έθιμο, κατά την εμφάνισή τους, τα βιολιά σταμάτησαν και ξεκίνησαν απ’ την αρχή ειδικά για αυτούς.





Οι μικροί ηθοποιοί
Για πρώτη φορά σε αποκριάτικη εκδήλωση του συλλόγου, τα παιδιά του μικρού χορευτικού παρουσίασαν θεατρική παράσταση διάρκειας 15’ με τίτλο «Ο νευρικός κύριος» σε διασκευή της δασκάλας τους Ευαγγελίας Κλουβάτου, προσφέροντας πολύ γέλιο.






Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκε ο Χρήστος Τσελέντης που για άλλη μια φορά τραγούδησε και διασκέδασε τους παρευρισκομένους.












ΟΙ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ Δημήτρη Καρποντίνη (Μπεζά)

Οι φουστανελάδες με το Μπαϊρακτάρη και το φαντάρο Αντρέα Σκουλάξινο





Μπαϊρακτάρης: Δημήτρης Στ. Καρποντίνης (Μπεζάς)




















Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας. 
Θέλουμε τα μέλη και τους φίλους να είναι κοντά στην προσπάθεια που καταβάλλει το Διοικητικό Συμβούλιο, με τη συμμετοχή τους, την παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας, με απόψεις και ιδέες για το καλό του συλλόγου μας. 
Υποσχόμαστε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να συνεχίσουμε το έργο του συλλόγου μας.


Καλές Απόκριες!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις